Vražedná splátka - David, Urban (Kalibr, 2024)
Na okraji lesa se najde ohořelé luxusní auto. Když na místo dorazí policie, s překvapením zjišťuje, že ve voze je mrtvola a že požár s největší pravděpodobností nebyl nehodou, ale snahou o zahlazení stop. Kriminalista Radim Brázda spolu s novou parťačkou Dianou Černou, svéráznou policistkou, která si s sebou nese komplikovanou minulost, pouští do nelehkého vyšetřování. Zavádí je do slepých uliček a nutí je uvažovat nad tím, jak dobře vlastně znají lidi, o nichž si mysleli, že je nemohou ničím překvapit. Zároveň bojují s přitažlivostí, která se mezi nimi začíná probouzet...
Keywords: Krimi, detektivky