Jak sladit práci a osobní život ...a udržet si tělesnou i duševní pohodu - Seiwert, J., Lothar (Grada, 2011)
Světově nejuznávanější autoři v oblasti sebeřízení a osobního rozvoje vám společně v jedné knížce předkládají to nejdůležitější pro dosažení osobní spokojenosti a úspěchu. Pokud tvrdě pracujete, ale váš soukromý život a zdraví na tom nejsou ideálně, pomůže vám life leadership! Autoři krok za krokem ukazují, jak každý člověk může svůj život vědomě a vyváženě řídit. Zjistíte, jak ve čtyřech životních oblastech, kterými jsou práce, vaše tělo a mysl a vztahy s jinými lidmi, poznat svou současnou situaci a najít zdravější životní rovnováhu, která vám v práci a soukromí přinese více radosti a spokojenosti.
Keywords: Štěstí a pozitivní myšlení