7 kroků k nejlepší verzi vašeho života - Síla manifestace - Roxie, Nafousi (Pragma, 2024)
Manifestace je schopnost tvořit si přesně takový život, jaký si přejete. Umět si přitáhnout cokoli po čem toužíte, a stát se autorem vlastního příběhu. Máte z ní dojem, jako by šlo o kouzlení. Těmi kouzelníky jsme přitom my všichni!Autorka si vytvořila vlastní proces manifestace a začala přetvářet svůj život k nepoznání. Zároveň intuitivně věděla, že má pomáhat ostatním, aby dělali totéž: uvědomit si svůj potenciál a prožít ten nejlepší život.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Úspěch a motivace