Vysokoškolská pedagogika Pro odborné vzdělávání - Slavík, Milan (Grada, 2012)
Monografie chce přispět k vytvoření solidní báze vysokoškolské pedagogiky, mj. se zabývá využitím didaktické techniky a technologie, psychickými zvláštnostmi vysokoškolských studentů, profesním standardem vysokoškolského učitele, rozvojem dovedností v pedagogické komunikaci, hodnocením výsledků výuky a neopomíná ani problematiku výuky studentů se speciálními vzdělávacími potřebami.
Keywords: Pedagogika; Vysokoškolská pedagogika