Umíme to s konfliktem! Náročné situace a jejich řešení - Medlíková, Olga (Grada, 2012)
Ať chceme nebo ne, konflikt je součástí našeho osobního i pracovního života. Cílem této praktické příručky je vytvořit určitou "mapu", podle které se lze "pohybovat" v konfliktních situacích. Naučte se předcházet zbytečným konfliktům, a pokud už k nezbytným střetovým situacím dojde, ovládněte techniky jejich řešení.Zvláštní pozornost je věnována konkrétním příkladům náročných rozhovorů, ať už jde o kritiku, omluvu, odmítnutí či jiná komunikačně náročná témata.
Keywords: Psychologie pro každého; Komunikační dovednosti