Úvod do psychologie osobnosti - Cakirpaloglu, Panajotis (Grada, 2012)
Kniha informuje o významných aspektech psychologie osobnosti od vzniku této disciplíny a o psychických vlastnostech, z nichž se osobnost skládá, o jejím vývoji, funkcích či povaze problémového Já. Díky srozumitelně uspořádanému výkladu lépe porozumíte temperamentu, charakteru, motivaci, inteligenci či řeči.
Keywords: Psychologie odborná