Atlas anatomie člověka I. - Atlas of Human Anatomy I. Končetiny, stěna trupu - Limbs, Body Wall - Grim, Miloš (Grada, 2014)
Poprvé od roku 1900 je zde originální domácí anatomický atlas. Dvojdílný komplet s téměř 1300 ilustracemi a fotografiemi. Kniha na celý život v latině, češtině a angličtině. Pracovníci Anatomického ústavu 1. LF UK v Praze tak navazují na bohatou tradici české anatomie.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Chirurgie, ortopedie, traumatologie; Teoretické obory; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník