Lili Větroplaška: Tulení mládě zmizelo! - Tanya, Stewnerová (Pikola, 2025)
Konečně prázdniny! Lili a její nejlepší kamarád Lukáš jedou k Severnímu moři, kde se nedávno zřídila záchranná stanice pro tuleně. Ochomýtají se ale okolo ní rybáři a nedbající turisté, a nakonec jedno tulení mládě zmizí! Lili, společně se zamilovaným ústřičníkem Lotterichem a mnoha dalšími novými přáteli, se vydává na záchrannou akci plnou dalšího napínavého dobrodružství. Ve třináctém svazku bestsellerové série malá zvířecí tlumočnice ukazuje, co všechno se dá zvládnout, když všichni táhnou za jeden provaz!
Keywords: Beletrie pro děti; Příběhy, deníky