Seznam pro štěstí - Rachael, Lippincottová (Yoli, 2022)
Emily a její rodinu vždycky provázelo štěstí. Dokud Emilyně mámě neobjevili rakovinu. Její štěstí vyprchalo před třemi lety, kdy zemřela, a od té doby je všechno na houby. Teď se navíc Emily rozhádala s přítelem a táta se rozhodl prodat dům, v němž vyrostla, a zbavit se všech máminých věcí. Jediná osoba, se kterou si Emily dokáže povídat, je Blake. Holka, kterou sotva zná, protože se zrovna přistěhovala. A pak najde Emily mezi máminými věcmi starý bucket list - seznam všech věcí, které chtěla maminka zažít. Blake navrhne, že se do něj společně pustí a všechny položky splní, jenomže netuší, že je to Emily sblíží víc, než by čekaly... Od autorky románů Pět kroků od sebe a Celou tu dobu. Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti