Špionka - Danielle, Steel (Ikar, 2023)
V roce 1939 je Evropa v plamenech a Anglie ve válce. Alexandra Wickhamová, půvabná mladá dívka, by za jiných okolností měla žít privilegovaným životem. Ale osud, světová válka a její nenápadně vzpurná osobnost ji zavedou na jinou cestu. Alex se vydává do Londýna, aby se stala pomocnou zdravotní silou. Její schopnosti však upoutají pozornost jiných složek. Hovoří totiž plynně francouzsky a německy. Mohla by z ní tedy být dokonalá agentka. Rozhodne se Alex nakonec pro život na hraně?
Keywords: Romantika, romány pro ženy