Modrá jako naděje - Karolina, Tůmová (Ikar, 2024)
Čtyři dlouholeté kamarádky na prahu čtyřicítky zjišťují, že se svými životy, které si vybudovaly, nejsou spokojené. Všechny touží po změně zaběhaných stereotypů, každá z nich k ní však přistupuje jinak. Až nenadálá tragická událost převrátí jejich život dokonale naruby... Kniha o životních krizích a nepředvídatelných koncích, jaké jednoho dne v různých podobách mohou potkat každého z nás. Ze situací, jež se zpočátku zdají neřešitelné, vede však cesta, která může mít šťastný konec, i když se na začátku takový nezdál.
Keywords: Společenské romány