Do pekel II: Duchové - Nicholas, Sansbury, Smith (Laser, 2023)
Zrada a oběť na nebesích... Před deseti lety zůstal helldiver Xavier "X" Rodriguez opuštěný na povrchu Země. Ostatní, které svou obětí zachránil, se bez něj vrátili na Úl, vzducholoď, která byla jejich jediným domovem. Michael Everhart - chlapec známý jako Plecháč - nyní dorostl v muže a stal se velitelem týmu Raptor. Zatímco Michael skáče, aby udržel Úl ve vzduchu, kapitán Leon Jordan svírá kormidlo železnou pěstí. Pod jeho přísným velením ale sílí nepokoj, protože podpalubím se šíří proroctví přinášející naději. Když pak tajemné volání o pomoc pošle helldivery na povrch, začne Michael se svým věrným týmem odhalovat dlouho pohřbené pravdy a tajemství, která chce kapitán Jordan ochránit za každou cenu. Skáčou pro přežití lidstva... ale přežijí zradu?
Keywords: Sci-fi, fantasy