To je tvá smrt - Peter, James (Kalibr, 2022)
V Brightonu je při návratu z práce unesena z parkoviště u svého domu mladá žena. Policie podezírá jejího přítele, ale dojde k dalším únosům i náhodnému objevu mrtvých těl mladých žen. Mají na tělech vypálený nápis To je tvá smrt a všechny byly stejně jako unesené dívky mladé, krásné, s dlouhými tmavými vlasy. Roy Grace a jeho tým si musí připustit to nejhorší - v Brightonu a okolí řádí sériový vrah. Rozjíždí se rozsáhlé pátrání po takzvaném Brightonském značkovači a policisté doufají, že unesené dívky ještě žijí. Dokáže je Roy a jeho tým najít dřív, než je vrah zabije?Strhující akční thriller s nečekanými zvraty patří k nejnapínavějším ze série knih o superintendentovi Royi Graceovi.
Keywords: Dobrodružství, napětí, thrillery; Horory; Krimi, detektivky