Můj bratr albatros a jiná rodinná zvěrstva - Zuzana, Hubeňáková (Ikar, 2020)
Že je bratr proutník a jsou s ním jenom problémy, věděla Sylva, vypravěčka prvního debutového románu populární blogerky Zuzany Hubeňákové, vždycky. Jenomže ani tak by ji nenapadlo, že když se tento podařený sourozenec rozhodne z pohnutek veskrze čistých a upřímných vzdát prostopášného života a udělat alespoň jednou v životě něco dobrého, bude to ještě větší katastrofa, zahrnující únos, ztrátu nejmilovanějšího člena rodiny, čili téměř nepojízdné Škody Fabie Combi, či střídavou péči o matku... A hádejte, kdo to musí vyřešit!
Keywords: Humor, satira; Společenské romány