Stará Praha štětcem a objektivem - Fritz, Miloš (Grada, 2017)
Ve výpravné barevné publikaci autor porovnává vždy na dvoustraně půvabný 100 let starý akvarel českého krajináře a ilustrátora staré Prahy - Václava Jansy s fotografií zobrazeného místa v současnosti. V knize je uvedeno 100 dvojic nádherných míst v Praze, doplněných čtivým textem.
Keywords: Historie; Výtvarné techniky, umění; Umění a kultura; Architektura