Stavba pece na pizzu a chleba v domě i na zahradě - Závacký, Jaroslav (Grada, 2012)
Chtěli byste si pochutnat na křupavém domácím chlebu nebo si upéct pizzu ve vlastní peci? Nic není nemožné. V praktické příručce najdete návod na stavbu venkovní pece na chleba a pece na pizzu v interiéru. Autor, který je zároveň stavitelem uváděných pecí, popisuje postup stavby krok za krokem. Součástí je i výpis materiálů a seznam potřebného nářadí. Nechybí ani návod jak pec roztopit a upéci v ní chléb.
Keywords: Stavebnictví