Zvěrolékařem v Yorkshiru - Všechny velké i malé bytosti mého života - Peter, Wright (Ikar, 2023)
Vzpomínání populárního britského veterináře, který začínal kariéru u legendárního Jamese Herriota a řadu let vystupoval v televizním pořadu Veterinář z Yorkshiru, navazuje na jeho předchozí knihu Zvěrolékařem v Yorkshiru. Autor přibližuje záludnosti své veterinární praxe, která ho zavádí do nejrůznějších zapadlých koutů malebného yorkshirského kraje, a zároveň se ohlíží za svým životem.
Keywords: Humor, satira