Excel 2010 práce s databázemi a kontingenčními tabulkami - Laurenčík, Marek (Grada, 2011)
Jestliže jste již získali základní zkušenosti s programem MS Excel a chcete své znalosti rozšířit o zpracování rozsáhlých datových souborů, tato knížka je určena právě pro vás.
Keywords: Kancelářské programy