Trénink podle srdeční frekvence - Benson, Roy (Grada, 2012)
Publikace vás provede praktickým řízením tréninku na základě měření srdeční frekvence. Všem sportovcům, trenérům a fitness instruktorům ukáže, jak je možné pomocí sporttesteru využít nejmodernější technologie při kontrole tréninku, zvyšování výkonnosti a udržování kondice. Autoři Roy Benson a Declan Connolly se s vámi podělí o mnohaleté zkušenosti a poznatky, které vám pomohou zjistit nedostatky v přípravě a ukážou vám, jak vytvářet cílené programy pro získání kondice, zlepšení vytrvalosti, zvýšení laktátového prahu a v neposlední řadě i k nárůstu výkonu. V knížce naleznete i konkrétní ukázkové programy a tréninkové plány pro vytrvalostní sporty: chůzi, běh, jízdu na kole, plavání, triatlon, veslování, běh na lyžích.
Keywords: Fitness a kondice; Trénink