Kondiční trénink ve sportovních hrách na příkladu fotbalu, ledního hokeje a basketbalu - Jebavý, Radim (Grada, 2017)
Publikace přináší přehled možností kondiční přípravy v nejpopulárnějších sportovních hrách - fotbalu, hokeji a basketbalu. Teorie i téměř 200 konkrétních kondičních cvičení se dají aplikovat na další sportovní hry podle jejich zaměření.
Keywords: Sport; Děti a sport; Fitness a kondice; Trénink