Snowboarding Čtvrté, upravené vydání - Binter, Lukáš (Grada, 2012)
Nové vydání úspěšného bestseleru, ve kterém všichni vyznavači tohoto krásného a dynamického sportu mimo jiné naleznou novou techniku alpské jízdy, která je přizpůsobena freestylovým snowboardům a spoustu detailně popsaných triků pro freestyle. Autoři, bývalí úspěšní snowboardový závodníci a současní trenéři a instruktoři, pojímají snowboarding jako životní styl a především jako sport pro volný čas. Hlavní část knihy věnují technice jízdy i freestylu, poradí vám s výběrem vhodného "prknaa" i ostatního sportovního vybavení a přinášejí nejnovější poznatky ze snowboardového světa.
Keywords: Sporty