Obrázkové čtení - Malované veršovánky - Študlarová, Zdeňka (Bambook, 2011)
Veselá barevná knížka plná veršovánek je určena začínajícím čtenářům od 5 let. Pro snazší čtení jsou texty psané velkými tiskacími písmeny a některá slova nahrazují obrázky, veršovaná forma navíc usnadňuje jejich "čteníí" ve správném tvaru příslušného slova. Kniha přináší dětem původní české básničky na téma pohádky, volný čas, čím chci být, moderní technika, dopravní prostředky a záliby. Čtení s obrázky je pro děti velká zábava, učením básniček si mohou procvičovat také paměť a přednes.
Keywords: První čtení