Rizikové a antisociální chování v adolescenci - Nielsen, Sobotková, Veronika (Grada, 2014)
Antisociální chování patří k základním zdrojům rizik v dospívání, a proto je aktuálním tématem pro rodinu, školu i celou společnost. Publikace je první českou monografií zaměřenou na chování dospívajících, které ohrožuje zdraví či život jednotlivce nebo překračuje normy dané společnosti.
Keywords: Psychologie odborná