Promrhaná něha - Jan, Šimek (Ikar, 2024)
Začít sexuálně žít je pro mladého muže velká výzva v každé době. Zvlášť v druhé dekádě 21. století, kdy společnost prožívá jeden otřes za druhým a digitální svět vám deformuje vnímání vztahů natolik, že nejste schopní žádný navázat. Mladý student Dan Čimák se sice dobře orientuje v politice, zato v intimní oblasti musí čelit nejen náporu virtuálních rozkoší - ale také vlastnímu pochybnému úsudku. Hned jeho první noc se ženou se z těchto důvodů odehraje za vskutku nezapomenutelných okolností a nic nenasvědčuje tomu, že by se tragikomičnost jeho počínání měla změnit...
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Erotické romány