Letní bouřky - Eva, Pospíšilová (Yoli, 2023)
Tohle léto bude stát za to! Paulie a Floyd mají spoustu plánů: jezdit na kolech v bikeparku, hrát videohry, chodit na procházky se psem nebo na jídlo do Blinku, a hlavně si konečně sehnat nějaké holky na školní ples. Jeden okamžik ale všechno změní. Ona je to totiž pořádná změna, když se do vás nejlepší kamarád zamiluje, ne? Přinejmenším to může vyústit v nedorozumění obřích rozměrů, které by se dalo vyřešit mnohem dřív, kdyby spolu ti dva paličáci zkrátka mluvili. Takže oprava: Tohle léto bude peklo!Romantický letní příběh o dvou nejlepších kamarádech, jejichž přátelství se začne násobit láskou.Doporučený věk 13+
Keywords: Young Adult, New Adult; Beletrie pro děti