Branky, body, kokoti - Radka, Wallerová (Listen, 2021)
Populární satirická relace v knižním zpracování! Padesát osm dílů formátu feminist news, 58 fejetonů a několik bonusů. Témata, která vás štvou, ale báli jste se o nich mluvit nahlas, a šovinismus jako sprosté slovo. Moderátorka s pořádně prořízlou pusou a tým nabroušených scénáristek, které už nechtějí dál mlčet - nebo se vobkreslovat.
Keywords: Humor, satira; Společenské romány