Jak jednat se stavebním úřadem - Lalík, Michal (Grada, 2011)
Jednotlivé kapitoly této publikace vás zasvětí do tajů stavebního zákona, a to v rozsahu potřebném pro výstavbu běžného rodinného domu. Poradí, co si připravit, co nezapomenout a nad čím se zamyslet, než se vydáte na stavební úřad, doporučí i vhodný postup při jednání s jeho zaměstnanci. Už dávno neplatí, že si musíte nechat všechno líbit. Část knihy je pojata jako průvodce ukázkovými řízeními, spornými z pohledu stavebního zákona - například se dozvíte, jak vám může stavební úřad pomoci se sousedem, který se o svou stavbu náležitě nestará a ohrožuje tak váš majetek; popřípadě jak se správně chovat, pokud bude stavební úřad prošetřovat vaši stavbu.To vše a mnoho dalších informací potřebných pro úspěšné jednání na stavebním úřadě pro vás sestavil autor, který sám na stavebním odboru několik let působil.
Keywords: Hobby