Jak se žije v nízkoenergetických a pasivních domech - Brotánek, Aleš (Grada, 2012)
Chtěli byste žít v pasivním domě, ale bojíte se, že nebudete moci otvírat okna? Nevíte zda vám nebude vadit vzduchotechnika? A co teprve stavba a projekt? Na tyto otázky vám odpoví přímo lidé žijící v pasivních a nízkoenergetických domech. Majitelé hovoří o období projektovaní, o zkušenostech ze stavby a hlavně o tom, jak dům funguje a jak se jim v něm bydlí. Jejich názory se tak stávají zdrojemzkušeností, pozitivních i negativních, nejen pro budoucí investory, ale ipro projektanty a stavitele.
Keywords: Stavebnictví