Soudní lékařství I. díl - Hirt, Miroslav (Grada, 2015)
Základní učebnice v oboru, na které se podíleli odborníci ze všech soudnělékařských zařízení v České republice a částečně i Slovenské republice. Text je strukturován tak, že může sloužit jako učebnice pregraduální, ale i jako jediná současná domácí učebnice postgraduální. Informace jsou určeny nejen soudním lékařům, ale i dalším medicínským a právním oborům.
Keywords: Ostatní lékařské obory; Soudní, posudkové lékařství