Pohřbená pravda - Angela, Marsonsová (Kalibr, 2024)
Nález starých kosterních ostatků na pomezí dvou policejních okrsků donutí inspektorku Kim Stoneovou přizvat ke spolupráci bývalého kolegu, s nímž se nerozešla právě v dobrém. Podrobný průzkum místa odhalí, že těl tu leží víc a že ti lidé nezemřeli přirozenou smrtí. Kim se protentokrát musí se obejít bez svého týmu. Pravdu, až doteď pohřbenou a právě vykopanou, už nelze skrýt...
Keywords: Krimi, detektivky