Nemocnice Místo, které znám - Hämmerle, Susa (Bambook, 2011)
Připravte své dítě na situace, do kterých se brzy dostane nebo může dostat. Prohlédněte si spolu obrázky, přečtěte jednoduchý text a mluvte o tom, jak se v daných situacích chovat a co od nich čekat. Seznamte se s tím, jak to chodí ve školce, u dětského lékaře, v zubní ordinaci i v nemocnici. Pomohou vám pěkné obrázky, jednoduchý příběh, se kterým se děti mohou ztotožnit i řada úkolů, které mohou v knize plnit - hledat podle zadání, seznámit se s novými věcmi i prostředím. V této knize si také mohou prohlédnout průřez nemocnicí a poznat, co všechno se v ní skrývá.
Keywords: Naučná; Encyklopedie a naučná