Jaroslav Hošek - Modrá legenda Vyprávění o sedmatřiceti závodních sezónách autokrosového jezdce - Janek, Dalibor (Grada, 2011)
Legenda československého, českého i evropského autokrosu Jaroslav Hošek je zcela mimořádným zjevem mezi motoristickými sportovci, ve věku 66 let stále patří mezi špičku jak v Čechách, tak i v Evropě a letos na posledním evropském klání v italské Maggioře s přehledem zvítězil. V celkovém hodnocení evropského šampionátu tak skončil tak na čtvrtém místě. Je na výši charakterově, je skromný, velmi uznávaný a fanouškové i soupeři ho milují a ctí. Kniha zachycuje klíčové okamžiky v životě, úspěchy, pády i techniku autokrosových vozidel. Bez nadsázky lze říci, že Hošek je jakýmsi motoristickým Haškem (Dominátorem).
Keywords: Retro