Rychlá řídítka Československé a české silniční závodní motocykly - osudy konstruktérů, jezdců i jejich strojů - 2., rozšířené vydání - Wohlmuth, Jiří (Grada, 2012)
Šestadvacet původních českých a slovenských motocyklových značek - jejich historie, konstrukce strojů i osudy konstruktérů a závodníků, kteří s ohromným nasazením dokázali vyrobit pozoruhodné závodní stroje.
Keywords: Retro