Buďte strůjci vlastního štěstí Duchovní ochrana, meditace, samoléčení, práce s energií, věštění a zhmotnění přání - Herodesová, Oxana (Alferia, 2011)
Na následujících stránkách vám nabízíme několik způsobů, jak být strůjcem vlastního štěstí, protože jsme bytosti se svobodnou vůlí a ta nám poskytuje možnost se rozhodnout, kterým směrem se vydáme a jestli prožijeme svůj život ve štěstí a lásce.Vše, co si zde přečtete, máme ověřené z vlastní praxe, a proto víme, že to opravdu funguje. A když to jde nám, určitě to půjde i vám. Zde jde o jednu zásadu - všechno bude fungovat natolik, nakolik si věříte, protože hlavním "kouzlemm" je energie, kterou vložíte do své myšlenky. Myšlenka má obrovskou sílu, a proto by se měla udržovat v čistotě a harmonii.
Keywords: Harmonie těla a duše