Detektivové - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2012)
Bratrům Tomášovi a Kubovi přinese stěhování do nového domu netušené dobrodružství. Připojí se k tajné klučičí partě a společně s novými kamarády se stanou svědky krádeže vzácného obrazu. Důvtipní malí detektivové přivedou policii na stopu zloděje. Zbývá ale objevit záhadně zmizelý obraz...
Keywords: Doplňkové učebnice; Dobrodružství, napětí, fantasy