Dyslexie Psychologické souvislosti - Krejčová, Lenka (Grada, 2019)
Čtení se stalo nedílnou součástí moderní informační společnosti, je to celoživotně důležitá dovednost. Přitom pro přibližně 10 % procent populace znamená problém, označovaný jako specifická porucha učení - dyslexie. Publikace představuje čtenářům tuto problematiku ve vývoji jedince od předškolního věku až po dospělost.
Keywords: Pedagogika; Psychologie odborná