Metabolický syndrom Nové postupy - Svačina, Štěpán (Grada, 2011)
Publikace předkládá obsah oblíbených a hojně navštěvovaných přednáškových cyklů v tištěné podobě! Čtyři autoři - čtyři témata stručně a přehledně zpracovaná, včetně bohaté obrazové schematické dokumentace. Poslední poznatky, ideální do praxe... Určeno jako postgraduální vzdělávání zejména praktickým lékařům, internistům, endokrinologům, diabetologům.
Keywords: Interna; Metabolizmus, imunita