Lymfologie Překlad 7. vydání - Földi, Michael (Grada, 2014)
Základní učebnice v oboru, překlad již 7. vydání, které vyšlo v nakladatelství Urbann&Fischer ze skupiny ELSEVIER. Čtenář zda najde opravdu vše potřebné a aktuální: anatomii a fyziologii lymfatického systému, příčiny a původ onemocnění lymfatického systému, diagnostiku, léčbu a průběh všech lymfologických patologických obrazů z lékařského pohledu, techniku, účinky využití všech komplexních fyzikálních a dalších metod.
Keywords: Fyziatrie, rehabilitace, balneologie; Interna; Kardiologie, angiologie; Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník