Voda v domě a na chatě Využití srážkových a odpadních vod - Šálek, Jan (Grada, 2012)
Publikace je zaměřena na způsoby hospodaření se všemi používanými druhy vod, srážkovou, šedou z praní a umývání, odpadní hnědou, splaškovou včetně zneškodňování a využití bioodpadů, produkovaných v těchto zařízeních. V samostatných kapitolách autoři popisují způsoby jímání, úpravy a akumulaci vody, či její čištění a opětovné využití. Zaměřují se také na nevýhody a přednosti jednotlivých způsobů čištění.
Keywords: Hobby