MRI srdce Praktické využití z pohledu kardiologa - Pleva, Martin (Grada, 2012)
Publikace poskytuje přehlednou informaci o zobrazení srdce pomocí magnetické rezonance. Čtenář v ní najde potřebné informace pro její běžné využívání v klinické praxi. Ocení ji zejména kardiologové, internisti a lékaři oddělení zobrazovacích metod. Publikace je bohatě vybavena obrazovou dokumentací - čtenář v knize najde: 17 tabulek, 4 schémata, 19 barevných a 130 černobílých fotografií. Recenze: MUDr. Martin Mašek, Ph.D.
Keywords: Kardiologie, angiologie; Zobrazovací metody