Mikroekonomie 2., aktualizované vydání - Jurečka, Václav (Grada, 2013)
Publikace je osvědčenou pomůckou ke studiu mikroekonomické teorie. Nové vydání je aktualizováno s ohledem na současné děje v českém a světovém hospodářství a ekonomii, konkrétně jde o témata tržního mechanismu a rozdělování důchodu, ekonomie politického trhu, trhu kapitálu apod. Kniha je určena zejména studentům základních kurzů ekonomie na vysokých školách a v MBA studiích.
Keywords: Ekonomie