Velká kniha o řízení firmy Praktické postupy pro úspěšný rozvoj organizace - Janišová, Dana (Grada, 2013)
Kniha se komplexně a s důrazem na využití předkládaných poznatků v praxi věnuje řízení firmy od strategie až po praktickou implementaci metod a nástrojů usnadňujících fungování celé firemní organizace.
Keywords: Podnikání a management