Sebedůvěra v práci Jak ji získat a posilovat - Taylor, Ros (Grada, 2012)
Zdravá sebejistota je základem úspěchu. Díky ní dokážeme více a máme lepší výsledky. Tato knížka vám pomůže zvýšit vaši sebedůvěru a dále ji rozvíjet. Na začátku se v podrobném dotazníku dozvíte, jaké je vaše sebehodnocení, a pak vás již zkušená psycholožka provede světem sebedůvěry a podělí se o nejzajímavější zjištění, která vyplynula z rozhovorů s dvaceti profesně velmi úspěšnými osobnostmi. Pomůže vám uvědomit si, kdo vlastně jste a co umíte, jak prezentovat svou osobnost jako značku, jak vybudovat své společenské já a přizpůsobit svůj projev nárokům pracovního trhu, ale také jak zapracovat na svých přesvědčovacích schopnostech, emoční stabilitě, řeči těla a jak zvládat konfliktní situace. V knížce dále najdete rozhovory s hledači talentů, kteří prozrazují, co očekávají od ideálního zaměstnance, a rady, které vám pomohou stát se sebevědomým lídrem. Závěrečná část je pak věnována nejdůležitějšímu principu sebedůvěry v práci - tajemství charismatu.
Keywords: Kariéra a zaměstnání