Celulitida 3., aktualizované vydání - Schmidtová, Alice (Grada, 2012)
Toužíte po perfektní postavě? Obáváte se zdánlivě neřešitelných problémů, které s sebou může přinášet moderní doba? Také pro vás je celulitida strašákem, noční můrou, proti které je velmi těžké bojovat? Pak je tato publikace určena právě vám. Autorky vycházejí ze své dlouhodobé praxe a předkládají informace o příčinách, možnostech prevence a léčby "pomerančové kůžee". Pomoci může nejen pravidelný pohyb, ale i zdravá a vyvážená strava - proto je nové vydání velmi úspěšného titulu doplněno jak novými cviky proti celulitidě, tak chutnými a jednoduchými recepty s dostatečným obsahem ovoce a zeleniny.
Keywords: Zdraví a životní styl