Vady řeči u dětí Návody pro praxi - Kejklíčková, Ilona (Grada, 2016)
Pomozme dětem, aby se naučily správně mluvit! Počet těch, které trpí vadami řeči, v současné době výrazně narůstá. Autorka, zkušená klinická logopedka, uvádí ověřené postupy při nápravách poruch řeči a také inspirativní možnosti pro podporu vývoje řeči dítěte od nejútlejšího věku.
Keywords: Pedagogika; Logopedie