Velká kniha rétoriky Jak s jistotou a přesvědčivě vystupovat při každé příležitosti - Bilinski, Wolfgang (Grada, 2011)
Chcete, aby při vašem proslovu lidé se zaujetím a pozorně poslouchali? Chcete, aby byli překvapeni, jak rychle jim uběhl čas během vašeho vystoupení? Chcete, aby vás následně odměnili zaslouženým potleskem? Díky této knize výborně zvládnete proslovy a prezentace při různých příležitostech, ať už půjde o představení produktu, zahájení konference nebo řeč na svatbě či narozeninách. Publikace je ojedinělá tím, že si svůj projev sestavíte zcela individuálně díky komentářům a doporučením zkušeného profesionála v oblasti komunikace. Budete postupovat krok za krokem k cíli stát se dobrým řečníkem - počínaje pečlivou přípravou na projev, který se naučíte správně strukturovat, přes využívání řeči těla a dalších výrazových prostředků a konče brilantním přednesem. Kniha plná praktických tipů, komentářů, příkladů projevů a zkušeností profesionála se stane vaším nejlepším pomocníkem a usnadní vám přípravu vlastního jedinečného projevu.
Keywords: Komunikační dovednosti