Teď a tady 45 meditačních cvičení pro léčení, uzemnění a seberealizaci - Georgiová, Ursula (Alferia, 2011)
Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí, nás zase okrádají o energii. Jediný skutečný čas, kdy můžeme něco udělat, je ten, který je TEĎ, a jediný prostor, ve kterém můžeme něco udělat, je ZDE. Tato kniha obsahuje řadu praktických cvičení. Naučí vás, jak můžete lépe využít vlastní energii, abyste mohli žít takový život, jaký chcete, a aby se splnily i vaše tajné tužby.
Keywords: Uvědomělý život