Nacionální socialismus - Koop, Volker (Grada, 2012)
Přestože doba národního socialismu patří k jedné z nejlépe prozkoumaných epoch německých dějin, ještě stále kolují zvěsti a polopravdy. Odstranil Hitler nezaměstnanost? Ctili nacisté rodinné hodnoty? Byli nacionální socialisté doopravdy ve světě izolovaní? A jak to bylo ve třetí říši s německou koloniální politikou? Na základě podobných otázek podává Volker Koop stručný a přehledný pohled na dobu nacionálního socialismu.
Keywords: Literatura faktu; Politologie