Bazény jak si správně vybrat - Vlášek, Michal (Grada, 2012)
Kniha srozumitelnou formou otázek a odpovědí provede čtenáře procesem výstavby bazénu od prvotního zvážení, zda si bazén postavit, přes nutná jednání s úřady, až po návrh bazénu se správnou filtrací a ostatními technologiemi. Pomůže zvolit nejen správnou velikost bazénu podle počtu koupajících se osob a způsobu s jakým bude bazén využíván, ale čtenář se dozví i jaké jsou možnosti ohřevu bazénové vody pomocí solárních panelů, tepelných čerpadel a dalších zařízení. Autor v knize také odpovídá na dotazy ohledně možných způsobů zakrytí bazénu a to hlavně za pomoci zastřešení. Po přečtení této knihy nebudete zaskočeni při jednáních s dodavatelem vašeho nového bazénu a můžete také ušetřit až desetitisíce korun.
Keywords: Hobby