Osteosyntézy a artrodézy skeletu ruky - Maňák, Pavel (Grada, 2012)
Monografie pojednává o indikacích chirurgické léčby skeletu ruky, metodách a technickém provedení - tj. mimořádně častých zraněních. Komplexní, ale prakticky pojatá kniha poslouží i jako rychlý návod k řešení aktuálních situací v době pohotovostních služeb.Je určena nejen specializovaným traumatologům a ortopedům, ale i plastickým a všeobecným chirurgům, kteří mohou být postaveni před úkol vyřešit poranění skeletu ruky. Domácí monografii tohoto rozsahu doposud chirurgická veřejnost nemá k dispozici.Celobarevná postgraduální učebnice je doplněna 120 obrázky.
Keywords: Chirurgie, ortopedie, traumatologie